Els Catarres triomfen a Centelles en un concert multitudinari

L'organització xifra en 6.000 persones el públic assistent

El concert multitudinari d'Els Catarres.
El concert multitudinari d'Els Catarres. | Toni Carrasco
Toni Carrasco
29 d'abril del 2019
Centelles va acollir dissabte passat el concert més gran concert i més multitudinari que mai s'ha fet a Osona Sud amb l'actuació d'Els Catarres, a casa seva. En concret a casa de la baixista del grup: la centellenca Roser Cruells. El grup el formen Jan Riera i Èric Vergés, d'Aiguafreda. Segons l'organització, a l'Avinguda Rodolf Batlle hi havia unes 6.000 persones.

Va ser concert familiar d'un grup que té al poble molts dels seus més fidels seguidors. Un públic infantil i juvenil que va fer petita l'esplanada on se celebrava el concert i que se sabien fil per randa les lletres de totes les cançons, des de l'arxiconeguda que els va fer saltar a la fama, Jenifer, fins a les electròniques del darrer treball Tots els meus principis. Un concert per al record de diverses generacions de fills i pares que van entornar i ballar la música d'Els Catarres.

La catarsi col·lectiva de l'espectacle va coincidir amb la victòria del Barça i amb l'aniversari de Roser Cruells. El concert va tenir una perfecta comunió entre públic i músics, i va rebentar i fer petit un espai que serà recordat durant molt de temps com el lloc on Els Catarres van triomfar.
Arxivat a