Montse Picanyol i Nil Gaja triomfen al Trail 3 Comarques d'Alpens

La 30a edició de la veterana prova bat el seu rècord de participants

Montse Picanyol celebra el triomf al Trail 3 Comarques
Montse Picanyol celebra el triomf al Trail 3 Comarques | Josep Maria Montaner
Redacció
29 d'abril del 2019
El Trail 3 Comarques ha fet un salt qualitatiu per celebrar el seu 30è aniversari i aquest cap de setmana ha assolit un veritable èxit de participació i organització. Més de 350 corredors s'han inscrit en la prova d'un municipi, Alpens, que té un cens de 280 habitants. Un centenar de voluntaris abocats a l’esdeveniment i uns paratges encisadors d’Osona, el Berguedà i el Ripollès han sigut els grans protagonistes d'una cursa que s'ha celebrat en jornada electoral i que ha anat acompanyada de bon temps amb un resultat clar: la gent ha votat sí al Trail 3 Comarques.
 

NIl Gaja, el més ràpid a la marató del Trail 3 Comarques 2019 Foto: Josep Maria Montaner


 El corredor osonenc, Nil Gaja (MINIFLTRAIL/UGLOW) i la moianesa Montse Picanyol (GEMI) han estat els vencedors de la cursa més llarga del Trail 3 Comarques amb un temps de 4:08:41 hores i 5:27:33 hores, respectivament. La cursa de 44km ha estat la principal novetat de la 30a edició de la competició lluçanesa, la segona cursa de muntanya més antiga de Catalunya.

L’històric runner Kiku Soler, un dels pioner de les curses de muntanya, ha fet l’entrega dels trofeus, una escultura del forjador local Enric Pla Montferrer, als dos vencedors. En les altres dues distàncies els guanyadors han sigut Mònica Comas i Marc Carós, a la 2 Comarques de 27 quilòmetres (2:46:40 i 2:27:58 respectivament) i Ferran Alberges, a l'1 Comarca de 12 quilòmetres (0:58:38), amb Maria Sau com a campiona femenina (1:10:23).

FLAIX: Imatges de l'arribada del Trail 3 Comarques, a càrrec de Josep Maria Montaner.
Arxivat a