Movem Prats posa èmfasi en la vigilància i la reforma del Teatre Orient per a les municipals

La formació liderada per Montserrat Juvanteny es va presentar aquest divendres

Montserrat Juvanteny durant l'acte de presentació de Movem Prats
Montserrat Juvanteny durant l'acte de presentació de Movem Prats | Movem Prats
Redacció
29 d'abril del 2019
Divendres passat, Movem Prats va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals de Prats de Lluçanès. Tal com explica la formació en una nota, durant l'acte es va desgranar alguns punts del programa. Entre aquestes propostes destaca la creació d'un servei de vigilància i prevenció -com un sereno-, la reforma del Teatre Orient i la implantació d'ajuts per a la rehabilitació d'habitatges que es destinin a lloguer,

Canvis a la mobilitat o augmentar la participació són altres punts que Movem Prats vol impulsar. A l'acte van intervenir-hi la cap de llista Montserrat Juvanteny, Ferran Chacon, Sandra Arufe i Roger Subirà.

Juvanteny actualment és regidora de Promoció econòmica a l'Ajuntament de Prats i que anava de número 2 amb Isaac Peraire (ERC) a les passades eleccions del 2015. Es va decidir presentar sota unes noves sigles després que Peraire trenqués un pacte del 2014. Aquest acord establia que, davant l'opció de dues candidatures a ERC, ell encapçalaria la llista del 2015 i ella la del 2019. Amb l'anunci de la intenció de Peraire de repetir i que l'assemblea l'escollís, Juvanteny va abandonar l'executiva local i ERC després de 16 anys de militància.
 

L'equip de Movem Prats Foto: Movem Prats

Arxivat a