Aplec Caramellaire, aquest diumenge a Sant Julià de Vilatorta

EL municipi acull la 42a edició i comptarà amb les actuacions la Coral Infantil de la Societat Coral El Vallès i la coral Polyphonies d'ici et d'allieurs de Tuïr de la Catalunya Nord

Els caramellaires de Sant Julià de Vilatorta, diumenge passat
Els caramellaires de Sant Julià de Vilatorta, diumenge passat | Joan Parera
Redacció
26 d'abril del 2019

Les Caramelles del Roser tornaran a sortir al carrer aquest diumenge. Aquesta vegada, però, ho faran acompanyats amb colles d'arreu del país i de la Catalunya Nord. Sant Julià de Vilatorta celebra la 42a edició de l'Aplec Caramellaire, que des del 2016 compta amb l'especial  col·laboració i implicació de la Federació de Cors de Clavé i el seu president, Josep Cruells, que facilita el contacte i les gestions amb les corals.

Les colles participants són la Coral Infantil de la Societat Coral El Vallès (Ripollet), la Societat Coral La Llanterna (Súria), l'Agrupació Coral La Llàntia (Igualada), la Societat Coral La Lira (Sant Cugat del Vallès), i Polifonies (Tuïr -Catalunya Nord), a més de la Coral Cants i Rialles i les Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta.

Cal destacar-ne dues novetats: la Coral Infantil de la Societat Coral El Vallès oferirà sis peces de l'obra Cantata d'en Clavé, original de Jordi Romero Sílvia Miguel i Jordi Giménez; la coral Polyphonies d'ici et d'allieurs de Tuïr -Catalunya Nord- interpretarà cançons tradicionals de la mediterrània cantades en llengua occitana.

La imatge de l'aplec d'enguany està inspirada en la figura iconogràfica de la primavera que hi ha esgrafiada a la façana de ponent del Casal Núria, obra de Miquel Pallàs.

Programa del 42è Aplec Caramellaire
- De 9 a 10 matí: Arribada de les colles a la plaça de l’Ajuntament (xocolatada, coca i vi dolç per a tothom)
- A 2/4 d’11 matí: Tomb caramellaire pels carrers del nucli antic
- A 2/4 de 12 matí: Actuació de les colles a l’escenari de la plaça Major
- A les 2 migdia: Dinar de germanor al pavelló

 

Recull de galeries de les Caramelles del Roser