Sis llistes a Centelles per a les eleccions municipals

La darrera a incorporar-se és Fem Centelles amb Dolors Calm, una escissió del PDECat

Eleccions Municipals 2015.
Eleccions Municipals 2015. | Adrià Costa
Toni Carrasco
24 d'abril del 2019
Centelles tindrà fins a sis llistes per a les pròximes eleccions municipals. Tres aniran encapçalades per dones i tres per homes. Quatre procedeixen de partits polítics més o menys convencionals i dues són pròpiament independents.

La darrera a incorporar-se ha estat l'escissió que va perdre les primàries del PDECat, Fem Centelles, com a agrupació d'electors, que va encapçalada per la fins ara regidora a l'oposició del PDECat, Dolors Calm i tota la una llista renovada amb molt de jovent i segons ells mateixos "un programa molt potent".

Tot i que inicialment el cap de llista era Josep M. Barnils finalment va donar el relleu a Dolors Calm. D'altra banda, al PDECat, amb les sigles de Junts per Catalunya Centelles, va guanyar les primàries l'exdiputada al Congrés de Madrid Carme Sayós.

Les sis candidatures són: el PSC amb Josep Paré, que substitueix Miquel Arisa després de 24 anys a l'alcaldia; Ara Junts amb Alfons Giol; la CUP amb Víctor Barquer; Junts per Catalunya-Centelles (PDECat) amb Carme Sayós; Primàries Catalunya amb Eva Verdaguer; i Fem Centelles amb Dolors Calm.

Llista de Fem Centelles
1. Dolors Calm
2. Joana Rodriguez
3. Miquel Griera
4. Margarida Molins
5. Arnau Rodriguez
6. Jordi Puigdollers
7. Mireia Martinez
8. Albert Salvans
9. Olga Toll
10. Lluís Hauteville
11. Pilar Niubo
12. Eliseu Ribes
13. Aina Boleda
14. Ariadna Marce
15. David Mormaneu
16 Josep Salvans

 

Dolors Calm

Arxivat a