Peraire presenta «un equip divers i preparat» d'ERC per a l'alcaldia de Prats

L'actual alcalde d'ERC situa el treball, la indústria, l'ocupació i la promoció econòmica com a polítiques centrals

L'equip liderat per Peraire per a les properes municipals.
L'equip liderat per Peraire per a les properes municipals. | ERC Prats de Lluçanès
Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:01h
ERC de Prats de Lluçanès va donar a conèixer aquest diumenge passat la candidatura amb la qual es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig. "Tenim ganes i empenta", deia l'actual alcalde i candidat que mostrava "un equip divers, preparat, potent i a favor del poble". Entre les persones que integren la candidatura hi ha cares noves.

Tal com explica la formació en una nota, el candidat va situar com a polítiques centrals les que fan referència al treball, indústria, ocupació, promoció econòmica, comerç, turisme, cooperativisme, teletreball i pagesia. També va proposar seguir treballant per recuperar el Teatre Orient, tirar endavant el projecte de salut comunitària, l'actualització del pla d'habitatge, la memòria històrica i continuar treballant amb els pobles del Lluçanès.

Peraire va fer un repàs de la feina feta al consistori i va destacar el fet d'aconseguir revertir la tendència negativa de pèrdua de població, la recuperació del carrer Major, el model de recollida de residus, l'Espai com un nou punt de vitalitat i els programes socials desenvolupats, entre altres.

L'acte va comptar amb la intervenció del diputat i activista Ruben Wagensberg, que va demanar el vot per la candidatura d'ERC a les eleccions al Congrés, Senat, Parlament Europeu i a les municipals.

A les eleccions del 2015, ERC va superar amb només 152 vots a CiU, desbancant l'alcalde de CiU Lluís Vila. Dels 11 regidors de l'Ajuntament de Prats, 6 són d'ERC i 5 de CiU. A les properes municipals hi ha confirmades almenys quatre candidatures (ERC, Junts per Prats, RAP i Movem Prats).

Llista d'ERC Prats de Lluçanès
1. Isaac Peraire i Soler
2. Montse Boladeres i Bach
3. Pere Vila i Vilalta
4. Glòria Borralleras i Soler
5. Abel Vall i Casasampere
6. Maria Bruch i Crespiera
7. Montserrat Perarnau i Casals
8. Isaac Basagaña i Peraire
9. Laia Font i López
10. Màrius Tulleuda i Pérez
11. Arnau Font i Reguant

1. Albert Ferrer i Soler
2. Maria Carmen Jorques i Dominguis
3. Ramon Besora i Torredeflot

 

Peraire i Ruben Wagensberg Foto: ERC Prats de Lluçanès

Arxivat a