Balasch respon a Erra: «No hem pactat ni parlat amb ningú, amb ERC anem a governar»

La candidata republicana reitera que no ha parlat amb cap partit sobre acords de cara les municipals

Maria Balasch, en un ple
Maria Balasch, en un ple | Josep M. Montaner
18 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:12h
Primeres reaccions a l'entrevista a Anna Erra, candidata de JxCat a Vic. L'actual alcaldessa, que es veu "amb ganes de fer pactes", apuntava que amb ERC "hi ha la voluntat de crear consensos i noves dinàmiques", després de l'aprovació del pla urbanístic (POUM) amb el "sí" dels republicans.

En declaracions a Osona.com, la candidata d'ERC Maria Balasch remarca que "no tenim cap pacte amb ningú" i nega que hagi parlat amb Erra en aquest sentit. "Tenim un projecte de ciutat molt ben definit i clar. Anem a governar i a tenir l'alcaldia", apunta Balasch.

"A qui li agradi el nostre projecte republicà, de transparència i de participació, segurament ens entendrem, però això ja es veurà el 27 de maig [passades les eleccions]", diu la republicana. Balasch reitera que, "per molt que es vagi dient per tots cantons", no s'ha parlat amb ningú: "ni amb Convergència, ni amb la CUP, ni amb Vic Per a Tots, ni amb socialistes...".

"La negociació del POUM no ha de ser puntual, sinó el tarannà habitual"

Per Balasch, l'acostament d'ERC a l'aprovació del POUM, no hauria de ser quelcom excepcional. "L'hem estat treballant durant anys i han estat negociacions difícils: hem hagut d'estirar i arronsar", diu la candidata, remarcant que això, "hauria de ser el tarannà de sempre, no un fet puntual".

En aquest sentit, la republicana apunta que si s'hagués seguit el mateix procediment en altres temes, se n'haguessin aprovat més. "Governar una ciutat és debatre, negociar, parlar i arribar a acords", conclou la regidora.

 
Arxivat a