Pere Colomer, cap de llista de Ciutadans a Torelló

La formació taronja ja ha revelat els tres noms que encapçalaran les llistes a Osona on es presenten per primera vegada

Pere Colomer, cap de llista de Ciutadans.
Pere Colomer, cap de llista de Ciutadans. | Cs Torelló
Redacció
18 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:35h
Pere Colomer serà el candidat de Ciutadans a Torelló. Tal com anuncia la formació en un comunicat, Colomer és mecànic especialitzat en la producció per mecanització. Està vinculat a diverses entitats com Creu Roja, Mans Unides i també és membre del Cor Rocaprevera.

L'alcaldable de la formació taronja proposa una partida pressupostària pel manteniment i millora dels camins rurals, promoure el comerç de proximitat i rebaixar els impostos a empreses i comerços. També reclama un CAP amb un servei d'urgències de 24 hores i es compromet a reforçar els efectius de la policia local i construir una àrea lúdica a la zona esportiva.

D'altra banda, també posa en valor el medi ambient i proposa un estudi tècnic per col·locar filtres per la recollida de plàstic a tots els col·lectors per evitar que s'aboquin als rius. Colomer vol potenciar el transport públic mitjançant una nova línia de bus directa entre Torelló i Olot i la construcció d'una parada d'autobusos a l'entrada sud.

Amb Colomer, Ciutadans ja ha revelat els tres noms que encapçalaran la seva formació a Osona per les eleccions municipals. A Vic, hi ha Jaume Amargant i a Manlleu, Francisco Javier Jiménez. És la primera vegada que es presenta a la comarca.
Arxivat a