Inés Arrimadas, aquest dijous a Vic

La visita coincideix amb l'anunci dels candidats que encapçalaran les llistes de Ciutadans a Vic i Manlleu

Inés Arrimadas, a la plaça de la Catedral, el darrer cop que va visitar Vic
Inés Arrimadas, a la plaça de la Catedral, el darrer cop que va visitar Vic | Adrià Costa
Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat el 18 d'abril a les 14:32h
Inés Arrimadas torna a Vic aquest dijous, 18 d'abril. La convocatòria és a les 12 del migdia a la Ronda de Camprodon i es passejarà per la capital d'Osona fins a la plaça Major. La número 1 de Ciutadans al Congrés espanyol per Barcelona vindrà acompanyada de Carlos Carrizosa i Carina Mejías.

La visita d'Arrimadas, que s'emetrà en streaming, coincideix amb l'anunci dels candidats que encapçalaran les llistes de Ciutadans a Vic, Manlleu i Torelló. Jaume Amargant va de número 1 a la capital d'Osona, Francisco Javier Jiménez, a la de Manlleu, i Pere Colomer, a Torelló. Actualment ell partit unionista no té representació a la comarca.

La darrera vegada que va visitar Vic va ser rebuda a crits. La representant de la formació taronja va organitzar una trobada amb premsa, després que l'Ajuntament de Vic no els donés permís per celebrar un acte, ja que estava fora de campanya electoral. Des de Ciutadans, es criticava que dies enrere s'hi havia celebrat l'acte de suport a la política vigatana a l'exili, Marta Rovira. Aquest estava organitzat pel Moviment 30/03.
Arxivat a