Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per al concert «Everyday is a new day» a Calldetenes

per Redacció, 17 d'abril de 2019 a les 08:58 |

El concert Everyday is a new day arriba el proper dissabte 27 d'abril a l'Auditori Teatre de Calldetenes. La banda barcelonina d'Indians porta el rock&roll a Osona, després de passar per incomptables sales i locals. El seu repertori és en les seves tres quartes parts temes propis i la resta versions rockeres dels 50’s amb una visió més personal.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 40 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimarts 23 d'abril a les 12 de la nit. El dia següent, 24 d'abril, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades
 

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 23 d'abril a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació