Francisco Javier Jiménez, candidat a l'alcaldia de Manlleu per Ciutadans

El cap de llista de la formació taronja fa 6 anys que viu a la capital del Ter i està afiliat al partit des del 2017

Francisco Javier Jiménez, candidat a l'alcaldia de Manlleu per Ciutadans
Francisco Javier Jiménez, candidat a l'alcaldia de Manlleu per Ciutadans | Cs Manlleu
Redacció
16 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:00h
Francisco Javier Jiménez és el candidat a l'alcaldia de Manlleu per Ciutadans per a les properes eleccions municipals.  Jiménez té 32 anys i és nascut a Sabadell, però en fa 6 que viu a la capital del Ter.

Tal com informa el partit en un comunicat, està format en estudis d'administració d'empreses i prevenció de riscos laborals i treballa al sector alimentari. Està afiliat a Ciutadans a Cs des del 2017 i és el coordinador de la formació taronja a la capital del Ter.

El candidat posa les persones com a eix fonamental del seu programa electoral i protegir aquells que estan en risc d'exclusió social. En aquest sentit, proposa que Manlleu tingui una administració més transparent i sigui més participativa.

Com el candidat de Vic, el de Manlleu es aposta per la supressió de les barreres arquitectòniques i a fer un estudi urbanístic en aquest sentit. També parla de l'augment de les zones verdes, la creació d'un parc infantil per a persones amb mobilitat reduida; una auditoria de la seguretat i visibilitat en els passos zebra; l'optimització de l'enllumentat públic; augmentar la seguretat policial; la creació de noves instal·lacions esportives; el foment de noves polítiques ambientals, i la creació d'àrees d'oci per gossos. 
Arxivat a