Més per Folgueroles presenta un programa amb les persones i els equipaments com a pal de paller

L'exalcalde Antoni Noguer encapçala la llista de la marca blanca del PSC

Els integrants de la llista de Més per Folgueroles, als jardins de Can Dachs
Els integrants de la llista de Més per Folgueroles, als jardins de Can Dachs | MPF
Redacció
16 d'abril del 2019
La candidatura de Més per Folgueroles (una marca blanca del PSC) ha acabat l'elaboració del programa per a les eleccions municipals. La llista està encapçalada per l'exalcalde de Folgueroles i diputat del Parlament Antoni Noguer després de deixar la política municipal fa 10 anys.

Tal com expliquen en una nota, la formació aposta "primer de tot" per les persones, nous equipaments (una futura residència per a la gent gran), i per polítiques ambientals, com la projecció d'un arborètum a la zona de les piscines o un circuït esportiu i de salut a l'entorn del poble. En aquest sentit, també es destaca la instal·lació d'un punt de connexió elèctrica per a vehicles.

D'altra banda, Més per Folgueroles remarca que tenen la voluntat de fer una promoció pública d'habitatges de lloguer per la gent jove i en matèria d'hisenda, congelar els impostos durant 2 anys i rebaixar els preus de la psicina pels veins de Folgueroles.

Folgueroles tindrà un nou alcalde

Folgueroles serà un dels municipis que als propers comicis tindrà un alcalde nou perquè Carles Baronet (Independents) ja va anunciar que no repetiria. També es presentarà a l'alcaldia Miquel Serra, en una sola formació entre Independents i PDECat, partits que governen plegats actualment; i Xevi Roviró amb la llista de Desperta Folgueroles-Acord Municipal (ERC).

La llista de Més per Folgueroles
1. Antoni Noguer
2. Marc Ruiz Rodriguez
3. Joana Isabel Arrabal
4. Ricard Ortiz Amat
5. Margarida Garcia
6. Elena Montoro
7. Mª Immaculada Gamero
8. Adrià Medel
9. Jose Javier Beascoechea
10. Neus Massana
11. Ferran Ayuso