Arnau Rovira (JxCat) proposa una «sacsejada» per Manlleu

Tot i que la formació està acabant de configurar el programa, el candidat remarca aspectes com la millora de la renda per càpita, el foment del treball o la creació de més espais d'oci

16 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:57h
Benjamí Nieto, Arnau Rovira i Isabel Casadevall
Benjamí Nieto, Arnau Rovira i Isabel Casadevall | Twitter @PDeCATCCENTRAL
El nou candidat de Junts per Catalunya Manlleu, Arnau Rovira, remarca que la capital del Ter "necessita una sacsejada" i el partit que lidera per les municipals pot fer-ho. En declaracions a Osona.com, el cap de llista explica que des de la formació es vol fer una "campanya en positiu", tot i les múltiples propostes de millora que tenen.

Tot i que s'està acabant de configurar el programa i la llista, Rovira explica que cal fomentar el treball, ja que la taxa d'atur és molt superior a la mitjana comarcal; s'ha de millorar la renda per càpita, "un 6% inferior a la mitjana d'Osona"; o que l'Ajuntament ha de promocionar la formació, tenint en compte que Manlleu té els nivells més baixos de la comarca.

D'altra banda, apunta que "s'hauria de crear més espais d'oci"; "donar més importància i millorar la sanitat"; i també afegeix que, tenint en compte que Manlleu té els índexs més alts d'immigració, "cal afrontar-la de forma positiva".

El nou candidat

Rovira, de 24 anys, no milita a cap partit i, per tant, va a la llista com a independent. Tot i això, va ser un dels fundadors de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Manlleu el 2011. També va estar implicat en les municipals del passat 2015 a l'hora de preparar el programa i la campanya. Aleshores anava de número 11.

Està graduat en Sociologia i treballa en una empresa de logística al departament comercial. És fill de l'empresari Joan Rovira, de Mimcord. La seva etapa escolar l'ha feta a Manlleu on també ha jugat durant molts anys al club patí de la ciutat. Actualment, juga a les files del Masies de Voltregà.

Agafa el relleu de Nieto

Arnau Rovira, de 24 anys, va ser escollit per l'assemblea del PDECat. La formació va haver de tornar a iniciar el procés per triar un cap de llista després de la renúncia d'Albert Pérez el passat 14 de març. El desacord va venir a l'hora de consensuar la candidatura de la formació. Finalment, doncs, Rovira agafa el relleu de Benjamí Nieto, portaveu actual del grup a l'Ajuntament de Manlleu.

Amb el candidat de JxCat, a Manlleu s'han confirmat els següents candidats: Àlex Garrido (ERC-Junts Fem Manlleu), Maira Costa (CUP), Marta Moreta (PSC), María Emilia Núñez (Manlleu En Comú Podem), i Paco Zambrana (Som Identitaris).
Arxivat a