eleccions municipals 2019

Candidat, tinc una pregunta per a vostè

Secció d'entrevistes de les eleccions municipals, on els lectors d'Osona.com exposen els seus dubtes als alcaldables amb una mètode molt senzill

per Redacció, 17 d'abril de 2019 a les 11:50 |
Un lector, seguint les informacions de les eleccions municipals | Adrià Costa
Osona.com enceta una nova secció d’entrevistes, amb preguntes a tots els candidats de les formacions de les tres principals poblacions de la comarca: Vic, Manlleu i Torelló. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat, partit (inicials) i municipi. Cada pregunta haurà d’anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar. També es poden fer a través del Facebook d'Osona.com, Twitter (citant @osona) o enviant correus elecrònics a osona@osona.com.

Osona.com elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau- les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les entrevistes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

Candidats a Vic, Manlleu i Torelló

Vic
JuntsxCat Vic: Anna Erra 
ERC-Som Vic: Maria Balasch
Capgirem Vic (CUP): Joan Coma
PSC: Carme Tena
Som Identitaris: Josep Anglada
Vic En Comú Podem: Arnau Martí
VIC Sentit Comú: Benjamí Dòniga
Ciutadans: Jaume Amargant
PP Vic: Francesc Esquerdo

Manlleu
ERC-Junts Fem Manlleu: Àlex Garrido
Junts per Manlleu (JuntsxCat): Arnau Rovira
CUP: Maira Costa
PSC: Marta Moreta
Manlleu En Comú: María Emilia Núñez 
Ciutadans: Francisco Javier Jiménez
Som Identitaris: Paco Zambrana

Torelló
JuntsxCat Torelló: Neus Codina
ERC-Junts per Torelló: Marçal Ortuño
CUP: Francesc Manrique
PSC Torelló: Joan Carmona
Ciutadans: Pere Colomer

 

Participació