Detenen una treballadora domèstica a Gurb per robar 1.650 euros

La dona va trucar els Mossos perquè que el propietari l'havia retingut contra la seva voluntat i negava les acusacions, però els agents van trobar els diners amagats al cotxe

Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:43h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir aquest dijous, 11 d'abril, una treballadora de la llar a Gurb. La dona, de 52 anys i veïna de Canovelles va ser arrestada com a presumpta autora d'un delicte de furt.

Els fets van succeir pels volts de les dotze del migdia quan es va rebre una trucada al 112 d'una dona, treballadora domèstica d'un mas de Gurb, que explicava que estava patint un atac d'ansietat i que els propietaris de la casa la tenien retinguda contra la seva voluntat.

Els mossos s'hi van desplaçar i van comprovar que a l'entrada de la casa hi havia un vehicle que obstaculitzava la sortida d'un segon turisme. A dins del mas, van localitzar el fill de la casa i la dona que havia trucat. L'home l'acusava d'haver sostret 1.650 euros de la bossa de mà de la seva mare. I la treballadora de la llar, molt nerviosa, negava els fets.

Davant aquesta situació, els agents van escorcollar el cotxe de la treballadora i, amagat en un compartiment del portaequipatge, van localitzar-li els 1.650 euros.

Per aquest motiu, els agents van detenir la dona com a presumpta autora d'un delicte de furt. La detinguda ha passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.