​Sergi Barragan encapçalarà la llista d'Independents per Sant Vicenç de Torelló

El grup d'electors recollirà més avals aquest diumenge

Sergi Barragan
Sergi Barragan | Cedida
Redacció
12 d'abril del 2019
Sergi Barragan Canudas el candidat a l'alcaldia de Sant Vicenç de Torelló per la formació Independents per Sant Vicenç, Vila-Seca i Borgonyà a les eleccions municipals del mes de maig. Barragan, de 34 anys i mecànic de professió, ja és actualment regidor i portaveu del Bloc Muncipal – Independents per Sant Vicenç, Vila-Seca i Borgonyà a l'Ajuntament del municipi.

Inicialment el grup estava vinculat a Solidaritat, ara, però s'han integrat als Independents d'Osona. Aposten per l'agrupació d'electors per tenir una candidatura "transversal, 100% municipalista, i totalment independent". Per aquest motiu, la llista ha de presentar una sèrie d'avals de veïns del municipi, que s'aconsegueixen demanant firmes personalment. Aquest proper diumenge, 14 d'abril, el grup en tornarà a recollir en una parada al mercat setmanal de Sant Vicenç.

A les municipals també es presenta Sumem-AM, una llista formada pels regidors de govern de Sant Vicenç d'ERC i PDECat. L'actual alcalde, Èric Sibina, liderarà la candidatura.