Els dos principals partits a Tavèrnoles s'uneixen per a les municipals

Carles Banús i Judit Fàbregas encapçalaran la llista Junts per Tavèrnoles TAV-JxCat

Carles Banús i Judit Fàbregas
Carles Banús i Judit Fàbregas
12 d'abril del 2019
Actualitzat el 17 d'abril a les 8:17h
Coalició a Tavèrnoles per a les properes eleccions municipals. Els dos principals partits de l'Ajuntament -CiU i Tavèrnoles Actiu (TAV)- aniran junts als comicis de maig sota les sigles Junts per Tavèrnoles TAV-JxCat. Carles Banús (JxCat) repetirà de número 1 i Judit Fàbregas (TAV) anirà de 2.

Les dues formacions ja han treballat junts en aquest mandat a l'equip de govern. En declaracions a Osona.com Banús apunta que durant aquests quatre anys s'han "entès i debatut", a més de "llimar diferències" dels altres anys. "Creiem que el millor és ajuntar-se en un poble a petit com Tavèrnoles", diu l'actual alcalde, remarcant que així "ha estat més fàcil sumar gent nova, que ja costa trobar-ne". A més, proposa Fàbregas com a relleu a l'alcaldia de cara el futur.

Banús és alcalde de Tavèrnoles des del 2011 i, per tant, opta a un tercer mandat. Actualment, l'Ajuntament està format per 7 regidors: 4 de CiU, 2 del TAV i 1 d'ERC. Banús apunta que ERC s'ha desmarcat i no ha volgut formar part d'aquesta coalició.

Fàbregas: "Continuaran havent-hi discrepàncies, però això també és bo"

Durant aquest mandat Fàbregas ha encapçalat la regidoria de Lleure, a més d'encarregar-se de la coordinació de la Fira de Sant Galderic i estar involucrada en altres entitats del municipi. En una nota, Fàbregas remarca que malgrat les discrepàncies inicials, l'equip de govern s'ha unit amb l'objectiu principal de treballar pel poble.

"N'estic convençuda que continuaran havent-hi discrepàncies, però això també és bo, ja que ens serviran per captar punts de vista diferents i aprendre, conjuntament, uns dels altres com hem fet en aquesta última legislatura", conclou.