Sant Tomàs

Roses solidàries de xocolata per Sant Jordi

Sant Tomàs tindrà parades a Vic i Manlleu amb llibres i altres productes de l'entitat

per Redacció, 14 d'abril de 2019 a les 14:40 |
Les roses dolces de Sant Tomàs. | Sant Tomàs
Amb l'arribada de Sant Jordi, Sant Tomàs ha preparat una sèrie de productes artesanals, entre els quals destaquen les roses solidàries de xocolata. S'han elaborat artesanalment a l’obrador de Sant Tomàs. N'hi ha de xocolata blanca i negra, i de color groc o vermell. Es poden comprar per internet o bé en les parades que hi haurà durant el dia de Sant Jordi.
 

D’altra banda, la botiga d’artesania social de Sant Tomàs, Mà a mà, també ha creat diversos productes: pin solidari amb rosa groga, agulles de pit amb roses, punts de llibre, portaespelmes, clauers... Aquests productes també es poden trobar al web o a les parades.

A banda d’aquests productes i de les tradicionals roses naturals, a les parades de Sant Tomàs també s’hi podran trobar llibres, com el conte il·lustrat Jamalí i els colors, que explica la història de l’escola l’Estel, i el conte il·lustrat La meva història, sobre la història de Sant Tomàs.

Les parades de Vic seran al carrer Verdaguer, al portal de la Rambla, a l'escola Estel, al carrer Torelló, a la plaça Santa Anna, i a les oficines centrals. A Manlleu, n'hi haurà una a la plaça Fra Bernadí.

 

Participació