Roses solidàries de xocolata per Sant Jordi

Sant Tomàs tindrà parades a Vic i Manlleu amb llibres i altres productes de l'entitat

Les roses dolces de Sant Tomàs.
Les roses dolces de Sant Tomàs. | Sant Tomàs
Redacció
14 d'abril del 2019
Amb l'arribada de Sant Jordi, Sant Tomàs ha preparat una sèrie de productes artesanals, entre els quals destaquen les roses solidàries de xocolata. S'han elaborat artesanalment a l’obrador de Sant Tomàs. N'hi ha de xocolata blanca i negra, i de color groc o vermell. Es poden comprar per internet o bé en les parades que hi haurà durant el dia de Sant Jordi.
 
D’altra banda, la botiga d’artesania social de Sant Tomàs, Mà a mà, també ha creat diversos productes: pin solidari amb rosa groga, agulles de pit amb roses, punts de llibre, portaespelmes, clauers... Aquests productes també es poden trobar al web o a les parades.

A banda d’aquests productes i de les tradicionals roses naturals, a les parades de Sant Tomàs també s’hi podran trobar llibres, com el conte il·lustrat Jamalí i els colors, que explica la història de l’escola l’Estel, i el conte il·lustrat La meva història, sobre la història de Sant Tomàs.

Les parades de Vic seran al carrer Verdaguer, al portal de la Rambla, a l'escola Estel, al carrer Torelló, a la plaça Santa Anna, i a les oficines centrals. A Manlleu, n'hi haurà una a la plaça Fra Bernadí.