Quinze edicions d'«Els nostres escriptors ens visiten» a l'Institut de Vic

Es tracta de la quinzena edició d'aquest acte literari que ha esdevingut una cita clàssica anual

L'Institut de Vic ha acollit una nova edició de l'acte literari «Els nostres escriptors ens visiten» per Sant Jordi
L'Institut de Vic ha acollit una nova edició de l'acte literari «Els nostres escriptors ens visiten» per Sant Jordi | Josep M. Montaner
Redacció
11 d'abril del 2019
L'Institut de Vic va acollir aquest dimecres una nova edició de l'acte literari "Els nostres escriptors ens visiten". L'acte literari, que presenta una mostra variada de les novetats editorials de quatre autors de la comarca pels volts de Sant Jordi, ha arribat a la quinzena edició i s'ha convertit en una cita clàssica anual. A més dels alumnes de batxillerat i de cicles formatius, la convocatòria estava oberta a tota la ciutadania.

Els escriptors que van visitar el centre van ser Marc Capdevila amb L'observador de núvols (Angle Editorial); Caterina Riba amb Capvespre de foc i grana (Edicions Calígraf), el llibre d'Anna Dodas; Ramon Mas amb Estigmes (Edicions 1984); i Raquel Santanera amb De robots i màquines o un nou tractat d'alquímia (El Gall Editor).

15 edicions i 45 autors

La taula literària ha reunit un total de 45 escriptors diferents. En les quinze edicions, hi ha autors que hi han participat més d'una vegada, sempre amb títols diferents. En total, doncs, s'han presentat 68 llibres: 21 poemaris, 38 títols de narrativa i 9 assaigs literaris o historiogràfics. Entre els poetes, destaquen Pilar Cabot, Jaume Coll, Ramon Farrés, Josep Riera, Pep Rosanes, Lluís Solà i Víctor Sunyol; i entre els narradors, Ramon Erra, Najat El Hachmi, Gerard Guix, Jordi Lara, Jordi Puntí i Irene Solà.
 

Galeria de fotos d'«Els nostres escriptors ens visiten»

 
Antoni Pladevall, presentant l'acte. Foto: Josep M Montaner
Arxivat a