Arnau Rovira serà finalment el cap de llista de JxCat a Manlleu

L'assemblea del PDECat escull candidat després de la renúncia d'Albert Pérez

10 d'abril del 2019
Actualitzat el 15 d'abril a les 17:44h
Benjamí Nieto, Arnau Rovira i Isabel Casadevall
Benjamí Nieto, Arnau Rovira i Isabel Casadevall | Twitter @PDeCATCCENTRAL
Junts per Catalunya a Manlleu finalment ja té candidat per a les eleccions municipals. Es tracta d'Arnau Rovira, de 24 anys, que l'assemblea del PDECat ha escollit aquest dimecres a la nit. D'aquesta manera, Rovira agafa el relleu de Benjamí Nieto, portaveu actual del grup a l'Ajuntament de Manlleu.

Rovira no milita a cap partit i, per tant, va a la llista com a independent. Tot i això, va ser un dels fundadors de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Manlleu el 2011. També va estar implicat en les municipals del passat 2015 a l'hora de preparar el programa i la campanya. Aleshores anava de número 11.

Està graduat en Sociologia i treballa en una empresa de logística al departament comercial. És fill de l'empresari Joan Rovira, de Mimcord. La seva etapa escolar l'ha feta a Manlleu on també ha jugat durant molts anys al Club Patí Manlleu. Actualment, està al Voltregà.

Des de l'executiva local, la seva presidenta Isabel Casadevall apunta a Osona.com que tot i els "moments costeruts", s'ha aconseguit amb "perseverança i confiança". A més, afegeix que tenint en compte "els moments delicats", "posar-se davant d'una llista és un acte de generositat".

El PDECat de Manlleu va haver de tornar a iniciar el procés per escollir un cap de llista després de la renúncia d'Albert Pérez el passat 14 de març. El desacord va venir a l'hora de consensuar la candidatura de la formació.

Amb Rovira, a Manlleu s'han confirmat els següents candidats: Àlex Garrido (ERC-Junts Fem Manlleu), Maira Costa (CUP), Marta Moreta (PSC), María Emilia Núñez (Manlleu En Comú Podem), i Paco Zambrana (Som Identitaris).
Arxivat a