Clara Peya i Amer i Àfrica circ cia, al festival Cantilafont

Noves confirmacions a l'edició del festival que se celebra a Oristà el 20 de juliol

Imatge promocional de Clara Peya.
Imatge promocional de Clara Peya.
Redacció
14 d'abril del 2019
La pianista i compositora Clara Peya i la companyia de circ Amer i Àfrica se sumen a Playback Maracas i Pau Vallvé a l'edició d'enguany del festival Cantilafont, que se celebrarà a Oristà el 20 de juliol. Peya proposa un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor amb Estómac (Satélite K, 2018). Aquest disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l'electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb 'Oceanes' (Temps Record, 2017).

D'altra banda, Amer i Àfrica circ cia són la primera confirmació de circ d'aquesta edició. La jove companyia juga entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

Oristà és el poble escollit per l’edició d’enguany, després d’haver-ne trepitjat ja sis, cada any a espais completament diferents. Les primeres 200 entrades per aquesta setena edició es van vendre durant les primeres 24 hores després de sortir a la venda.
Arxivat a