Fem Torelló no concorrerà a les municipals

David Forcada apunta que "ha faltat força" per tornar-se a presentar i valora positivament el pas del partit per l'Ajuntament

Santi Vivet i David Forcada, quan es va presentar l'acord de govern el passat 2015.
Santi Vivet i David Forcada, quan es va presentar l'acord de govern el passat 2015. | Adrià Costa
10 d'abril del 2019
Fem Torelló no es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. En declaracions a Osona.com, el seu portaveu a l'Ajuntament, David Forcada explica que "ha faltat força" per renovar i "trobar una llista plural i amb garanties que exigim entre tots per donar sentit els nostres projectes".

A més, també apunta que "en aquest moment hi ha un focus sobre el procés i l'entorn d'ara és molt diferent de fa quatre anys". "L'espai municpalista que vàrem aprofitar ara costa de ficar-s'hi", afegeix.

La candidatura independent de Fem Torelló va néixer fa 4 anys d'una escissió del PSC. A les eleccions del 2015 va aconseguir 2 regidors i va garantir l'estabilitat al govern de Santi Vivet (CiU) a través d'un acord.

80% del programa executat

En aquest sentit, Forcada fa una valoració positiva del pas del partit per l'Ajuntament de Torelló. "Durant aquests 4 anys ens ha pogut permetre incorporar el programa electoral que portàvem i executar-ne el 80%", explica el regidor, remarcant que "s'ha pogut treballar i tirar endavant".

Forcada remarca que per aquestes municipals faran "guaret", ja que no descarten tornar-se a presentar el 2023. Fins al moment, hi ha cinc candidatures confirmades a Torelló: Torelló -Junts per Catalunya, ERC-JpT, CUP, PSC i Ciutadans.
Arxivat a