VÍDEO i FOTOS Una forta calamarsada emblanquina Osona i provoca retencions a les carreteres

A la C-17 els vehicles circulen lentament per por a relliscar

Les retencions a Malla
Les retencions a Malla | Albert Llop i Enri Ortega
Redacció
09 d'abril del 2019
Actualitzat el 10 d'abril a les 8:31h
La forta calamarsada de dimarts a la tarda va provocar retencions a les vies que travessen Osona. La pedra va emblanquinar moltes carreteres i els vehicles que hi passaven havien de circular molt lentament per por a relliscar. En el cas de la C-17, les retencions van ser tant en sentit nord com sentit sud, i es van concentrar, sobretot, entre Vic i Tona. 

Hi va haver tres accidents durant la tarda: a Orís amb un vehicle implicat que va sortir de la via; a Malla amb dos vehicles implicats i els conductors il·lesos; i a Tona amb dos cotxes afectats i dues persones que van resultar ferides. Aquest darrer cas, va ser un encalçament entre un turisme i un camió. La resta, tot apunta que els cotxes van relliscar per la pedra. Des del Servei Català de Trànsit, es va demanar prudència.

La tempesta va amainar mentre es desplaçava cap al sud de Catalunya. Tot i això, des de Protecció Civil es va activar el llevaneu per retirar els 5 cm de pedra que ha caigut a la C-17. A la C-25 també s'hi va actuar.
 
Arxivat a