​Junts per Prats presenta una candidatura renovada i amb experiència

Els regidors Jordi Bruch i Jordi Batriu fan tàndem al capdavant de la llista

Durant la presentació de la llista de Junts per Prats.
Durant la presentació de la llista de Junts per Prats. | Junts per Prats
Redacció
09 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:52h
Junts per Prats va presentar el divendres passat tota la llista per a les municipals del maig. Tal com s'havia anunciat, Jordi Bruch -actual cap de l'oposició al consistori- anirà al capdavant. De número 2, el seguirà el també regidor Jordi Batriu. De 3 s’hi incorpora Vanessa Gómez, seguida d’Isaac Romero (4), que també s’estrena, i de Josep Vilà (5) i Pilar Codina (6). Heribert Grifell (7), la regidora Judit Boatella (8), Pep Martín (9), Xènia Ribó (10) i la també regidora Ariadna Ponsa (11) completen els 11 primers noms de la llista.

Pel que fa als suplents, formen part de la llista Jordi Palau, Mercè Mujal, Willelm Puigoriol, Jordi Escrigas, Glòria Amblàs, Segi Plans, Àngels Vilarrasa, Josep Bartrons, Assumpció Rovira, Josep Bruch i la regidora Mercè Perarnau, que tanca simbòlicament la candidatura.

Tal com expliquen en una nota, durant la presentació, Bruch va destacar que és un equip de persones "que coneixem el poble" i a qui “per sobre de tot ens agrada escoltar i parlar per poder-lo millorar junts”. L'acte va tenir lloc a l'Espai Social, que va acollir més de 150 persones, i va comptar amb una conferència del portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol.
Arxivat a