Manlleu

​Més d'un milió d'euros per modernitzar els polígons a Manlleu

S'actuarà els sectors de la Coromina, la Font de Tarrés i el Verdaguer

per Redacció, 8 d'abril de 2019 a les 17:36 |
Polígon industrial La Coromina, a Manlleu | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manlleu ha rebut una subvenció d'1.350.000 euros per modernitzar els polígons de la Coromina, la Font de Tarrés i el Verdaguer. Es tracta d'un ajut de la Diputació de Barcelona que s'emmarca dins del Pla de Modernització de Polígons i té per objectiu millorar la qualitat dels polígons d'activitat econòmica (PAE) finançant inversions d'alt impacte que permetin transformar-los i, en conseqüència, augmentar la competitivitat de les empreses que s'hi ubiquen.

L'actuació, que incorpora els sectors d'activitat econòmica de la Coromina, la Font de Tarrés i el Verdaguer, afecta una superfície global de 55,28 hectàrees. Se'n beneficiaran 213 empreses: 108 a la Coromina, 26 a la Font de Tarrés i 79 al Verdaguer. La mesura afecta un total de 1.537 treballadors de les empreses del PAE de Manlleu.


Manlleu va presentar el seu projecte en la categoria de Plans Integrals. Dels 13 projectes que van presentar sol·licitud, 5 han rebut el suport de la Diputació de Barcelona: Terrassa, Montcada i Reixac, Manlleu, Vilafranca del Penedès i Palafolls. El cost total dels plans aprovats és de 10.141.403,85 euros, dels quals la Diputació ha atorgat 7.501.501,99 euros.

Les grans línies d'acció a Manlleu seran la renovació de part de la xarxa de l'aigua potable, la construcció del col·lector del Torrent del Perer entre els carrers Alp i Sogorb, la remodelació dels enllumenats públics, la implantació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, la millora del ferm de voreres i calçades, la implantació de la infraestructura de la fibra òptica i la senyalització horitzontal i vertical.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació