Roben tres iPhone's a Vic i els enxampen al Pinós

Els lladres eren veïns de Badalona i es van escapar amb un cotxe que ja els esperava

Els tres iPhone's robats a Vic
Els tres iPhone's robats a Vic | Guàrdia Urbana de Vic
Redacció
07 d'abril del 2019
Quatre veïns de Badalona van robar el dimecres passat tres iPhone's en una botiga del centre de Vic. Després d'una llarga persecució, la Guàrdia Urbana els va enxampar al Pinós. Els fets es remunten a dos quarts d'11 del matí quan el cos vigatà va rebre la trucada d'aquest establiment. Els lladres es van emportar els mòbils, es van desplaçar un tros a peu fins que van pujar en un cotxe que ja els esperava.

Llavors una patrulla de paisà es va desplaçar fins a Vic Sud per establir un punt de control. En aquest punt van observar el vehicle -identificat prèviament- que fugia a gran velocitat. Es va iniciar la persecució i es van interceptar a l'alçada d'Aiguafreda a la urbanització del Pinós.

Els mòbils robats estaven valorats en 3.277 euros en total. Els quatre lladres tenien entre 19 i 25 anys. A més, el conductor conduïa sota la influència de substàncies estupefaents i que tres dels ocupants tenien ordres judicials de cerca pendents, ja que estaven investigats per fets delictius similars presumptament comesos en altres indrets de Catalunya.
Arxivat a