Empresa

Cinc osonencs a la candidatura independentista per presidir la Cambra de Comerç de Barcelona

Joan Font, Pere Antentas, Carles Valls, Josep Sallent i Beth Camprubí formen part de la llista

per Redacció , 5 d'abril de 2019 a les 16:46 |
Joan Font, Pere Antentas, Carles Valls, Josep Sallent i Beth Camprubí formen part de la llista | ANC
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cinc osonencs formen part de la candidatura independentista que vol presidir la Cambra de Comerç de Barcelona. Es tracta de Joan Font, Pere Antentas, Carles Valls, Josep Sallent i Beth Camprubí. Amb el lema "Les cambres: eines de país" la candidatura pretén traslladar les veus independentistes a les eleccions a les cambres de comerç catalanes que es duran a terme el proper 8 de maig. La iniciativa està liderada per diverses entitats com l'Assemblea, el Cercle Català de Negocis, Sobirania i Justícia i la Fundació Catalunya Estat.

A la candidatura hi ha 40 empresaris, cadascun en el seu epígraf corresponent del seu sector de negoci. La iniciativa la lideren diverses entitats com l'Assemblea, el Cercle Català de Negocis, Sobirania i Justícia i la Fundació Catalunya Estat. A Osona, la presentació de la candidatura es farà el proper 12 d'abril en un acte a l'Auditori de la Fundació Antiga Caixa de Manlleu (Rambla Hospital, 11, Vic), a les 20h. Comptarà amb els cinc osonencs que en formen part.
 

 

Participació