Vic

​Vic disputa una versió local d'«El got d'aigua» de TV3

La presentadora del programa va conduir el debat entre tres concursants de l'Institut la Plana de Vic

per Redacció, 1 d'abril de 2019 a les 10:34 |
Samantha Vall, amb els tres concursants d'«El got d'aigua» vigatà | Mònica Herrera
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Vic va viure divendres una versió local d'El got d'aigua de TV3. Els concursants van ser tres estudiants de l'Institut la Plana, la presentadora, com a la televisió, va ser Samantha Vall, mentre que el jurat va estar format per Anna Andorrà, Joanna Rossel i Carles Pauné, finalistes del programa de TV3.

En Brais, la Harman i la Yusra de 2n de batxillerat van concursar en la versió vigatana d'“El got d'aigua”. Un enfrontament dialèctic molt disputat, perquè els tres joves estudiants van presentar uns discursos d'alt nivell que van rebre les felicitacions del jurat. Finalment, la Harman Kaur, amb un discurs sobre la globalització i la importància de preservar preservar les cultures, va ser l'escollida pel jurat.

   
Samantha Vall, presentadora del programa original de TV3, va presentar la versió vigatana del concurs que es va celebrar al teatre del Casino de Vic. Al final, Vall es va referir a la llibertat d'expressió com a premissa bàsica d'una democràcia, després de les últimes accions de la Junta Electoral contra les informatius de TV3.

Els tres concursants, que formen part de l'equip de debats de l'Institut la Plana, estan preparats per encarar la final dels Països Catalans de la Lliga de Debats de Batxillerat, organitzada per la Xarxa Vives d'Universitats, que tindrà lloc a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona entre el 3 i el 5 d'abril.

 

Participació