Àlex Garrido presenta «el millor equip i projecte» per liderar Manlleu

La candidatura d'ERC-Junts Fem Manlleu incorpora cares noves, a més d'alguns regidors que repeteixen

Presentació de la candidatura d'ERC-Junts Fem Manlleu per les municipals del proper 26 de maig.
Presentació de la candidatura d'ERC-Junts Fem Manlleu per les municipals del proper 26 de maig. | Adrià Costa
Redacció
31 de març del 2019
Actualitzat a les 20:00h
ERC-Junts Fem Manlleu va donar a conèixer aquest divendres els membres que aniran a la candidatura que encapçala Àlex Garrido, actual alcalde de la ciutat. Tal com explica el partit en una nota, Garrido va remarcar que tot i els "moments complicats, s'ha fet bona feina perquè he tingut uns companys de viatge meravellosos". 

També va destacar que s'han pres decisions "complexes", com l'ampliació del pont de Can Molas o la posició respecte l'1-O". En aquest sentit, Garrido es preguntava si davant de situacions difícils pagava la pena continuar. "Manlleu s’ho val, Manlleu es val aquest esforç i se’l val perquè crec que és el millor projecte per a la nostra ciutat”, es responia l'actual alcalde.

D'altra banda, el cap de llista va presentar un equip “plural, transversal i el millor per liderar la nostra ciutat”. Tot i que hi ha força cares conegudes que ja són regidors en aquest mandat com Maria Josep Palomar González (2) i Enric Vilaregut Sáez (3), també n'hi ha algunes de noves.
 

Presentació de la candidatura d'ERC-Junts Fem Manlleu per les municipals del proper 26 de maig. Foto: Adrià Costa


Dues incorporacions de MES Manlleu i dues cares noves

Rafa Cuenca i Maite Anglada són els dos components de MES Manlleu que s'han incorporat a la candidatura d'ERC-Junts Fem Manlleu (a les passades eleccions anaven per separat). De fet, el grup ha format part de l'equip de govern en diverses ocasions, primer Dolors Collell i ara Cuenca, que la relleva d'ençà que va ser nomenada com a nova directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central. D'altra banda, Marc Gallart i Guillem Terradellas són les dues noves incorporacions més joves de la llista. 

Pont de Can Molas, biblioteca o Teatre Centre

Durant l'acte, la número 2 de la candidatura Maria Josep Palomar va repassar els projectes més destacats del mandat que acaben com l’ampliació del pont de Can Molas, la biblioteca o el Teatre Centre; o dels que s’han assentat les bases, com la nova comissaria de policia, la passera, la millora dels accessos a la ciutat i els polígons. També van connectar amb Marta Rovira des de Ginebra, que va donar suport a Àlex Garrido.

L’acte va tenir lloc a la Sala d’Exposicions de Can Puget davant d’un centenar de persones. Va obrir-lo l'exalcalde Pere Prat, president de la secció local i alcalde durant 12 anys. Prat va recordar la història de la formació a la ciutat i el compromís d’ERC Manlleu amb la ciutat i el reconeixement de la ciutadania. Va concloure que l’equip està “molt preparat”.

Llista d'ERC-Junts Fem Manlleu
1. Àlex Garrido Serra
2. Maria Josep Palomar González 
3. Enric Vilaregut Sáez
4. Rafa Cuena Gámiz
5. Eva Font Morató
6. Eduard Robles Serradell
7. Maite Anglada Mas
8. Pere Compte López
9. Maica Bassas Aumedes 
10. Eudald Sellarès València 
11. Maria Carme Valls Cabanas 
12. Marc Gallart Ubalde
13. Maria Gràcia Poblet Freixa 
14. Guillem Terradellas Baladas 
15. Sandra Edmundo Nadales 
16. Xevi Rosean Arumí
17. Antònia Bagaria Canal 
18. Youcef Aloui
19. Susanna Pou Jutglar
20. Pere Prat Boix
21. Dolors Colell Surinyach

 

Pere Prat durant la presentació de la candidatura d'ERC-Junts Fem Manlleu per les municipals del proper 26 de maig. Foto: Adrià Costa

Arxivat a