El consistori infantil de Torelló pinta un mural sota el pont de Malianta

El dibuix plasma la diversitat d'arbres que hi ha al municipi

Els alumnes de sisè de Torelló pintant el mural, divendres passat.
Els alumnes de sisè de Torelló pintant el mural, divendres passat. | Aj. de Torelló
Redacció
02 d'abril del 2019
Els regidors que formen part del consistori infantil de Torelló del curs 2018-2019 han pintat un ecomural en una paret sota el pont de Malianta. Sota el nom "La ruta dels arbres", el mural forma part del treball que s'està fent aquest any i està relacionat, precisament, amb la diversitat d'arbres que hi ha al municipi.

Els alumnes de 6è que formen part del consistori van fer-lo divendres passat. Van pintar-lo a partir d'un esbós fet prèviament i de l'arbre que tota la classe va escollir. Així, els alumnes de l'escola Rocaprevera van pintar un cirerer de flor; els de Sagrats Cors, un arbre de l'amor; Vall del Ges es va decantar per una olivera; Fortià Solà, per un Taxodium Distichum; i l'Institut Escola Marta Mata va pintar una prunera de jardí de fulla vermella. Tots aquests arbres es poden trobar en diversos punts de Torelló.

La pintada de l'ecomural sota el pont de Malianta forma part d'un taller que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona. Els infants van rebre el suport de tècnics de l'Ajuntament de Torelló i també va assistir-hi la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Núria Güell.

L'objectiu final del consistori abans d'acabar el mandat d'aquest curs escolar és dissenyar unes rutes pel municipi que permetin visitar la diversitat d'arbres que hi ha a Torelló.
 

El mural acabat Foto: Aj. de Torelló

Arxivat a