​El Consell Comarcal, contra el feixisme

El ple aprova per unanimitat una moció antifeixista

Durant la votació al Consell Comarcal d'Osona.
Durant la votació al Consell Comarcal d'Osona. | CCO
Redacció
29 de març del 2019
Actualitzat el 30 de març a les 16:32h
El ple del Consell Comarcal d'Osona va aprovar aquest dimecres per unanimitat una moció per declarar Osona lliure de feixisme i qualsevol tipus de discriminació. El text partia de la proposta d'Unitat contra el Feixisime i el Racisme (UCFR) d'Osona. Tot i que inicialment el va presentar la CUP, finalment es va arribar a consensuar amb tots els grups que integren l'òrgan.

Tal com explica el Consell en una nota, l'encarregada de presentar-lo va ser la consellera i regidora de Capgirem Vic Katia Juncks que es va felicitar per haver arribar a un consens tan ampli. Juncks va apuntar que el feixisme "és molt perillós".

En la mateixa sessió es va aprovar l'acceptació de la delegació de l'Ajuntament de Torelló per la gestió del servei d'aigua en baixa i clavegueram i de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per la gestió del servei del cicle de l'aigua. La delegació de Torelló va ser aprovada per tots els grups excepte la CUP, que es va abstenir per coherència amb el seu vot a l'ajuntament. La delegació de Sant Julià es va aprovar per unanimitat.