Anna Erra presenta una llista continuista de JxCat a Vic amb cinc dels regidors actuals

L'actual alcaldessa també incorpora cares noves: Núria Homs, Bet Piella, Albert Castells, Núria Vergés i Elisabet Franquesa

Anna Erra amb les cares que l'acompanyaran en els primers llocs de la llista.
Anna Erra amb les cares que l'acompanyaran en els primers llocs de la llista. | Josep M. Montaner
29 de març del 2019
Actualitzat a les 11:55h
L'alcaldable de Junts per Catalunya (JxCat) a Vic Anna Erra ha presentat les primeres onze cares que l'acompanyaran a la llista per a les properes eleccions municipals. L'actual alcaldessa proposa una candidatura continuista amb cinc dels actuals regidors a l'Ajuntament com són Josep Arimany -que ja va anunciar que aniria de número 2-, Fabiana Palmero, Titi Roca, Susagna Roura i Josep Ramon Soldevila.

A aquests cinc s'hi sumen cares noves, sobretot femenines. Destaca Núria Homs, que ha treballat al costat de l'alcaldessa d'ençà que va entrar a l'Ajuntament fa quatre anys. A més de la germana de l'exdiputat Francesc Homs, també hi ha Bet Piella, Albert Castells, Núria Vergés i Elisabet Franquesa.

Erra ho va anunciar en un acte a l'Auditori Marià d'Abadal del Sucre, que estava gairebé ple. Tot i això no va avançar l'ordre exacte de la llista. La conferència portava per títol "La ciutat que volem. Fem-la junts!".
 

Anna Erra durant la conferència Foto: Josep M. Montaner


88% complert i partit de tornada

L'actual alcaldessa va fer un repàs de la feina feta durant els quatre anys a l'alcaldia, remarcant que havien complert el 88% del programa electoral, tot i el bloqueig inicial. En aquest sentit va explicar que optava a la reelecció i va fer el símil d'un partit de bàsquet. "El juny de 2015 [quan va prendre possessió] va començar la competició, i hi ha un partit d'anada i de tornada", deia Erra. Després dels quatre anys d'un partit d'anada "intens i apassionant", demanava que el públic li fes confiança i així poder fer el "partit de tornada", "capitanejar l'equip" i acabar diversos projectes.

Erra va recordar els projectes portats a terme i la feina de cadascun dels regidors que repetien. Va destacar iniciatives com l'Espai familiar municipal, les mesures de lloguer social, la posada en marxa de la patrulla canina o l'app de la Guàrdia Urbana, i el projecte turístic de l'Illa de la pietat, entre altres. També en va anunciar de nous com transformar les Adoberies en una residència universitària, crear un Centre d'Alt Rendiment i un batxillerat esportiu, o també una nova residència d'avis. Durant la xerrada Erra va presumir de POUM i va fer referència a moltes de les propostes que consten en el planejament.

La candidata de JxCat tancava la conferència destacant que "la proximitat, l'escolta, el consens i la generositat" seguiran marcant la seva manera de fer i va proposar una "política transformadora per millorar la vida dels ciutadans". En aquest sentit va destacar que Vic ha de ser "un model de ciutat per la persona i referent en el país", "un motor econòmic", "saludable", "un motor del coneixement", "verda i a punt per a la República Catalana".
 

Anna Erra durant la conferència Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a