L'Esquerda competeix contra el monestir de Ripoll per convertir-se en «el monument favorit dels catalans»

El concurs organitzat per la revista "Sàpiens", l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i Catalunya Ràdio donarà el resultat el 17 d'abril

Jaciment arqueològic de l'Esquerda
Jaciment arqueològic de l'Esquerda | Museu Arqueològic de l'Esquerda
Redacció
28 de març del 2019
Actualitzat a les 10:46h
El jaciment arqueològic de l'Esquerda de les Masies de Roda opta a convertir-se en "El monument favorit dels catalans 2019", un concurs organitzat per la revista Sàpiens, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio. El rànquing ha encetat la recta final i aquest jaciment d'Osona competeix contra el monestir de Santa Maria de Ripoll. En la fase classificatòria, aquestes icones patrimonials han quedat en primera i quarta posició.

En aquesta primera semifinal, es pot votar fins al 3 d'abril a les 10, i el que guanyi passarà a la gran final. Es pot emetre un vot cada hora; i totes les persones que participin entraran en el sorteig d’un centenar de premis cada setmana, com estades en hotels i allotjaments rurals, àpats en els millors restaurants lots de llibres o entrades gratuïtes als principals monuments del país.

Segona semifinal i final

La segona i tercera posició l’han obtingut la basílica de Santa Maria del Mar i el castell monestir d’Escornalbou. Totes dues competiran en la segona semifinal entre el 3 i el 10 d'abril.

El combat decisiu enfrontarà els dos guanyadors de cada bloc entre el 10 i el 17 d’abril. Aquell dia se sabrà quin és "El Monument favorit dels catalans 2019", entre les 13 i les 14 h i en directe, al Popap de Catalunya Ràdio.
 

Participa-hi

Excavacions al jaciment de l'Esquerda. Foto: Adrià Costa