JxCat Torelló presenta una candidatura «renovada i jove» amb Neus Codina al capdavant

La cap de llista remarca que vol un "projecte on tothom s'hi senti còmode", participat i que la gent "se'l senti seu i proper"

Els primers de Junts per Catalunya Torelló
Els primers de Junts per Catalunya Torelló | Adrià Costa
Carles Fiter
28 de març del 2019
Actualitzat a les 9:09h
Junts per Catalunya (JxCat) Torelló ja ha presentat la candidatura per a les properes eleccions municipals. En l'acte de presentació, que va aglutinar una vuitantena de persones, la cap de llista Neus Codina va destacar que són un "equip jove i format" i que posen el coneixement al servei del poble.

En declaracions a Osona.com, la candidata també remarca que els 9 dels 10 primers de la llista són nous i tots provenen de mons professionals molt diversos. Codina encara el repte amb "molta il·lusió i sobretot amb moltes ganes de treballar".
 

Neus Codina, durant l'acte de Junts per Catalunya Torelló Foto: Adrià Costa


"Vull un projecte on tothom s'hi senti còmode", diu la jove, remarcant que té "unes premisses clares", però abans de definir-lo, vol parlar amb la gent "perquè se'l sentin seu i proper". En aquest sentit, afegeix que estan acabant de configurar el programa electoral, i que tot i que tenen "moltes idees", han de mirar "què prioritzar segons el pressupost disponible".

Santi Vivet li cedeix el testimoni

Durant l'acte, l'actual alcalde Santi Vivet (CiU) va fer visible el seu suport a la llista i va destacar el fet de tenir una dona al capdavant de la llista "preparada, amb empenta i sobretot de donar un nou aire a la política local". De fet, Vivet va de número 17 com molts altres regidors de l'actual equip de govern que ocupen posicions a partir de l'11, com Carme Francolí (11) o Núria Güell (12). L'únic que repeteix en primeres posicions és Jordi Rossell.
 

Les alcaldesses parlant sobre el paper de la dona. Foto: Adrià Costa


Per la seva banda, el número dos de la candidatura, Sebastià Raurell va remarcar que "Torelló ha de liderar projectes, ha de fer sentir la seva veu arreu, som la tercera població d'Osona, i per tant ens hem de posicionar".

A l'acte es va fer una xerrada-col·loqui sobre "El paper de la dona a la vida municipal". Va anar a càrrec de Míriam Nogueras, diputada al Congrés dels Diputats; Anna Erra, alcaldessa de Vic i diputada al Parlament de Catalunya; Rosa Vestit, Directora General d'Administració local i exalcaldessa de Sant Quirze; i Anna Franquesa, alcaldessa de Santa Eugènia de Berga.

Llista
1. Neus Codina
2. Sebastià Raurell
3. Jordi Rossell
4. Jordi Noguer
5. Sussana Perez
6. Eloi Perez
7. Eduard Fabré
8. Xevi Calderé
9. Ester Ribas
10. Laura Arbós
11. Carme Francolí
12. Núria Güell
13. Maria Dolors Baucells
14. Albert Serra
15. Manel Romans
16. Concepció Villena
17. Santi Vivet

 

Sant Vivet i Neus Codina Foto: Adrià Costa

Arxivat a