​Albert Om, Premi Ràdio Associació 2019

El guardó també reconeix el programa "Nadal a la Presó" amb una menció especial

Albert Om, en una imatge d'arxiu
Albert Om, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
27 de març del 2019
Actualitzat a la 13:15h
La 19a edició dels Premis Ràdio Associació ha guardonat Albert Om amb el premi al Millor Professional. El taradellenc ha estat reconegut "per la seva trajectòria i per haver trobat a RAC1 una nova manera d'enfocar experiència de vida posant la dignitat dels protagonistes per sobre la banalització", amb el programa Islàndia.

La convocatòria dels 19ns Premis Ràdio Associació ha establert un nou rècord de participació amb 111 candidatures presentades provinents de tots els territoris de parla catalana. Entre aquests destaca també Jordi Basté amb el Premi de l'Excel·lència, Lídia Heredia amb el Guardó 1924, Catalunya Migdia com a millor programa de ràdio i Connexió Local (d'IB3 Ràdio) com a millor programa de ràdio local.

El jurat també ha reconegut el programa MAS Enllà de Ràdio Banyoles amb el Premi a la Inclusió, i la sèrie radiofònica de Catalunya Ràdio Tor, tretze cases i set morts, amb el Premi a la Innovació.

L'actualitat catalana també ha estat present amb la Menció Especial al programa Nadal a la Presó, impulsat per una trentena de ràdios locals, entre les quals va emetre el programa Ràdio Vic, Ràdio Manlleu, Ràdio Torelló i Ràdio Roda. En l'apartat de Mencions d'Honor, l'Agència Catalana de Notícies n'ha rebut una "per haver-se convertit en referència informativa del territori catalanoparlant".

Enguany, el jurat dels Premis Ràdio Associació ha estat presidit per Carles Solà i integrat per Joan Manuel Tresserras, Imma Tubella, Assumpció Maresma i Jordi Margarit.
Arxivat a