​Francesc Esquerdo, cap de llista del PP a Vic

El partit té dues candidatures més confirmades a Osona: Xavier Serrahima a Tavertet i Franciso Rivas a Tona

El logo del PP
El logo del PP | PP
27 de març del 2019
Actualitzat el 29 de març a les 10:50h
Francesc Esquerdo Estalella és el cap de llista del Partit Popular (PP) a Vic per les properes eleccions municipals del 26 de maig. Tal com ha pogut saber Osona.com, a hores d'ara, el partit té confirmada aquesta candidatura i dues més a Osona: Xavier Serrahima a Tavertet i Franciso Rivas a Tona.

Esquerdo anava de número dos a la candidatura d'aquesta formació als passats comicis de 2015 amb Emma Salarich al capdavant. El candidat és exassessor del grup Popular al Parlament i va ser ser el número 6 del PP d'Albiol a les eleccions de 2011, a Badalona.

Francisco Ribas, a Tona

Francisco Ribas repetirà com candidat del PP a Tona. En les passades municipals ja va encapçalar el partit als comicis, tot i que no va aconseguir entrar a l'Ajuntament de Tona. El 2014, el representant local del PP va crear una associació per a l'escola bilingüe (AEB-Tona Bilingüe), en què reclamava que s’impartissin més hores lectives en castellà.

Xavier Serrahima, a Tavertet

Xavier Serrahima repeteix també al capdavant del PP a Tavertet. El passat 2014, el candidat va entrar a l'Ajuntament de Tavertet en substitució per defunció d'un regidor d'un altre partit, quan no havia estat mai al poble. Als comicis del 2015, Serrahima ja no va entrar i només va obtenir 2 vots a la població.
Arxivat a