Llibertat amb mesures cautelars per a l'home que va atropellar de mort el nen de dos anys a Taradell

La causa està oberta i s'està investigant l'home per un suposat delicte d'homicidi imprudent

Dotacions dels Mossos d'Esquadra amb el cotxe de Protecció Civil.
Dotacions dels Mossos d'Esquadra amb el cotxe de Protecció Civil. | Osona.com
Redacció
26 de març del 2019
Actualitzat a les 15:40h
La jutgessa del jutjat d'instrucció número 1 de Vic ha acordat aquest dimarts la llibertat provisional per a l'autor que va atropellar de mort un nen de dos anys a Taradell. La magistrada ha imposat mesures cautelars i ara l'home haurà de comparèixer setmanalment al jutjat. A més, se li ha retirat el passaport, se li ha prohibit la sortida del país i també se li ha retirat el permís de conduir. Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la causa està oberta i s'atribueix al presumpte autor un delicte d'homicidi imprudent.

Els fets van passar aquest dilluns a la tarda quan la víctima, un nen de dos anys, creuava per un pas de vianants la carretera de Balenyà. El va atropellar un conductor de Protecció Civil. El SEM va traslladar-lo a l'Hospital de Vic en estat crític, on va morir hores després. Arran de la incidència, es van activar set patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Taradell decreta dia de dol

Arran dels fets, l'Ajuntament de Taradell ha decretat un dia de dol, durant tot aquest dimarts i ha suspès totes les activitats previstes. Davant dels "tristos esdeveniments", l'Ajuntament "vol manifestar el seu dol i, alhora acompanyar en aquests moments tan dolorosos a la família de la víctima".
 

Dotacions dels Mossos d'Esquadra amb el cotxe de Protecció Civil. Foto: Osona.com

Arxivat a