​Els alumnes de l'escola Mossèn Cinto de Folgueroles promouen els hàbits saludables

Més de trenta escoles d'Osona han participat en el Concurs d'Hàbits Saludables

Els alumnes han guanyat un xec de 200 euros per gastar en material escolar.
Els alumnes han guanyat un xec de 200 euros per gastar en material escolar. | Consell Esportiu d'Osona
Redacció
26 de març del 2019
La classe de quart A de primària de l’Escola Mossèn Cinto de Folgueroles ha guanyat el Concurs d'Hàbits Saludables. Es tracta d'un projecte, impulsat per diverses institucions i entitats, que promou l'alimentació saludable, l'activitat física i la prevenció de l'obesitiat infantil. La iniciativa volia fer partícper a les escoles de primària i secundària i es va proposar el concurs per dissenyar un logo i un lema. Hi ha participat un centenar de propostes de més de trentena escoles d'Osona.

La proposta de Folgueroles s'ha estructurat sota el lema "Fes-ho bé" i van guanyar un xec regal de 200 euros en material educatiu, gentilesa de Bon Preu – Esclat. La Diputació de Barcelona va regalar un calendari, gorres i bosses amb material escolar; l’Agència de Salut Pública de Catalunya un taller de cuina saludable divertida; el Consell Esportiu d’Osona samarretes i xapes amb el logo #FeshoBé i el Consorci Hospitalari de Vic unes altres samarretes de la seva entitat.

El logo i el lema #FeshoBé serà la imatge de la campanya del grup de promoció de l’alimentació saludable, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat infantil, que ha dissenyat un pla d’actuació per fomentar, de forma conjunta, els bons hàbits en els infants i adolescents de la comarca d’Osona.