La directora general de Frit Ravich, aquest divendres a l'Àgora d'opinió a Manlleu

Judith Viader parlarà de la transformació digital

Judith Viader
Judith Viader | Creacció
Redacció
26 de març del 2019
Judith Viader, directora general de Frit Ravich, amb seu a Maçanet de la Selva, serà la ponent de l'Àgora d'opinió aquest divendres, 29 de març. L'acte es farà al Museu del Ter de Manlleu. La xerrada de Viader porta per títol "Transformació digital, de la teoria a la pràctica" i donarà detalls de l'estratègia que ha seguit Frit Ravich per fer una aposta per un model de negoci innovador i sostenible.

Segons Viader, les persones són l'eix central d'aquest canvi, més enllà de la tecnologia. L'empresa està especialitzada en la producció i comercialització de fruits secs, snacks i dolços.

Viader ha liderat l'expansió i el desenvolupament de la marca

Judith Viader és Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i Màster in Business Administration per ESADE. És directora general de Frit Ravich des de l'any 1997, i ha liderat l'expansió del negoci i el desenvolupament de la marca i la distribució.

El 2018 se l'ha inclòs al rànquing "Merco Líderes", que reflecteix els 100 directius amb més renom d'Espanya. El 2013 va ser guardonada amb el premi Internacional IWEC, que reconeix algunes de les millors iniciatives empresarials dirigides per dones a tot el món. El mateix any, Frit Ravich va ser escollida la Millor Iniciativa Empresarial, el premi més veterà que convoca El Periódico de Catalunya en reconeixement a la trajectòria empresarial. El 2010, Viader va ser finalista al premi Emprenedor de l'any, organitzat per Ernst & Young i l'any següent, el 2011, va ser distingida per FIDEM i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el Premi a la Comercialització.

Esmorzar, conferència i debat

Com en les darreres edicions, el format serà àgil, en forma de matinal amb esmorzar inclòs. La benvinguda i la presentació de la ponent aniran a càrrec de l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido. L'acte arrencarà a les 9 i tindrà lloc a l'Auditori Roca del Museu del Ter.

Els impulsors de l'Àgora d'opinió són el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d'Osona i la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Arxivat a