La JEC ordena la retirada de la pancarta pels presos polítics de l'Ajuntament de Centelles

El municipi, governat pel PSC amb Miquel Arisa al capdavant, ja ha retirat la pancarta

La pancarta en una imatge d'arxiu.
La pancarta en una imatge d'arxiu. | Aj. de Centelles
NacióDigital
23 de març del 2019
Actualitzat a les 17:02h
La Junta Electoral Central (JEC) ha avisat a la Junta Electoral de Zona de Vic (Barcelona) que, en línia amb les instruccions sobre els llaços grocs de la Generalitat, ha d'ordenar la retirada de símbols polítics de l'edifici de l'Ajuntament de Centelles, on governa és el PSC amb Miquel Arisa al capdavant. La pancarta en suport els presos polítics, aprovació de la qual va passar pel ple amb unanimitat, ja s'ha retirat aquest dissabte.

Tal com recull Europa Press, en l'acord aprovat per l'organisme arbitral es recalca que el supervisor local dels comicis ha de resoldre aquest tema aplicant la doctrina asseguda per la JEC en el cas dels llaços grocs i les estelades que lluïen en els edificis públics de la Generalitat. Entre els acords que ha remès a Vic, s'inclouen els relatius al contenciós que manté obert amb el president de la Generalitat, Quim Torra.

Divendres, els Mossos a Perafita

Aquest divendres els Mossos d'Esquadra van anar a l'escola de Perafita per comprovar si hi havia llaços grocs. No en van trobar i es van emportar els llaços de color lila que feia dos anys que estaven penjats pel 8-M, el Dia de la Dona, a les finestres que donen al carrer.
Arxivat a