ERC de Vic presenta els 10 primers d'una «candidatura transversal per governar la ciutat»

Roger Mas, Sandra Quílez i Albert Palou, números 4, 5 i 6 de la candidatura de Maria Balasch

La presentació dels primers llocs d'ERC Vic va tenir lloc a la plaça de la Noguera.
La presentació dels primers llocs d'ERC Vic va tenir lloc a la plaça de la Noguera. | Josep M. Montaner
22 de març del 2019
Actualitzat el 29 de març a les 10:55h
ERC de Vic ha presentat aquest dijous els 10 primers de la llista que encapçala Maria Balasch. Si bé ja coneixíem els número 2 i 3, Josep Lluís García i Viqui Terricabras, ara s'han fet públics els set restants. Els noms de la candidatura que els segueixen són Roger Mas (4), Sandra Quílez (5), Albert Palou (6), Roser Noguer (7), Jaume Colomer (8), Sílvia Álvarez (9) i Enric Furriols (10).

En declaracions a Osona.com, Balasch remarca que estan fent "una candidatura transversal per governar la ciutat". "Tenim persones de gairebé tots els àmbits i implicades en diversos sectors per tenir l'alcaldia". En aquest sentit la candidata d'ERC Vic recorda les paraules d'Oriol Junqueras quan el va visitar a la presó: "Feu l'equip amb gent valenta, que trepitgi la ciutat, que piqui pedra i seran aquests qui podran governar la ciutat", parafraseja la republicana.
 

Maria Balasch, durant la presentació dels 10 primers. Foto: Josep M Montaner


Per exemple Roger Mas, número 4, explica a Osona.com que hi ha tres motius principals que l'han portat en implicar-se en la formació. Primer per la seva professió, el professor de filosofia remarca que "la qualitat d'una societat és un reflex del sistema educatiu que té" i, per tant, hi ha d'haver una societat cohesionada "que s'ha de construir des de l'escola". En aquest sentit, apunta que actualment el model de Vic està segregat.

D'altra banda, Mas va apuntar-se a la llista per la repressió i la situació d'injustícia que viu el país. De fet, es va fer militant d'Esquerra poc després de l'1 d'Octubre. I finalment, "per l'equip", "són gent honesta i treballadora que em fa molt content de treballar-hi per fer la ciutat republicana que volem", conclou.
 

Roger Mas, a mà esquerra de tot. Foto: Josep M Montaner


Una candidatura renovada i de Playmobil

De la llista dels 10 inicials que va presentar Balasch, només hi ha tres noms que repeteixen: Josep Lluís García i Jaume Colomer, a més d'ella. A més, Balasch reitera que és una llista cremallera. ERC està acabant de configurar la totalitat de la llista i el programa. A la presentació també va assistir-hi el diputat al Congrés Gabriel Rufián que va lloar la política municipal.

Cal destacar que ERC ha fet bullit l'olla sobre la presentació dels 10 primers candidats de la llista durant tota la setmana. A través d'imatges de clicks, han representat de la millor manera possible els trets que els defineixen físicament i professionalment. Precisament, a la roda de premsa de presentació, cada persona de la llista anava acompanyada del seu click.
 

Els «clicks» d'ERC Vic Foto: ERC Vic

Arxivat a