​Torelló comença les obres de l'aparcament a l'estació de tren

També s'han iniciat els treballs al carrer Progrés

Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a les 15:53h
L'Ajuntament de Torelló ha començat aquesta setmana dues obres de millora en dos punts. D'una banda, s'han iniciat els treballs per adequar l’espai com a aparcament de vehicles a l'avinguda Pirineus, just al davant de l'estació de tren. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, els treballs afecten un antic solar propietat d'Adif i s'habilitarà com a aparcament amb capacitat per a 68 cotxes. També hi haurà 6 places per a motos. 

D'aquesta manera, la situació de l'aparcament permetrà als usuaris accedir a l'estació amb rapidesa, mitjançant el pas soterrat que hi ha a tocar. Les obres de pavimentació i adequació d'aquest espai està previst que finalitzin en tres setmanes. En aquest cas, no es preveu que provoquin cap afectació al trànsit de vehicles per la zona. ​Aquest pàrquing és una reivindicació històrica de la plataforma d'usuaris Perquè no ens fotin el tren. 

D'altra banda, al carrer progrés, s'han iniciat la instal·lació de passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles. Aquesta actuació té per objectiu limitar la velocitat dels vehicles que hi passen. L'actuació es realitza per fases i no es preveu cap tall de trànsit, però hi poden haver afectacions puntuals en la mobilitat de vehicles. En determinats moments de l'obra, els veïns del carrer no podran accedir als seus garatges. 
Arxivat a