Bibliobús

El Bibliobús Guilleries s'actualitza

Les millores són l'autopréstec, el servei Wi-Fi i l’accessibilitat a persones amb dificultats auditives, entre altres

per Redacció, 24 de març de 2019 a les 14:36 |
Imatge interior del Bibliobus Guilleries | Diputació de Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El bibliobús Guilleries, que dona servei a diversos municipis de la comarca d’Osona, s’ha actualitzat per incorporar noves prestacions. Aquestes millores consisteix a la incorporació del servei d’autopréstec, que modernitza i agilitza aquest servei de préstec, ja que els usuaris els que poden fer la gestió a través de la màquina d’autopréstec.

D'altra banda, el vehicle també incorpora el servei Wi-FI per connectar-se a Internet a través dels dispositius mòbils i una pantalla informativa que permet comunicar activitats de foment de la lectura i fer difusió dels serveis. 


Així mateix, millora l’accessibilitat de les persones amb dificultats auditives amb un equipament tecnològic que permet que puguin accedir millor a la informació que proporciona el bibliobús.

El vehicle remodelat ja roda pel seu itinerari habitual des del passat 14 de març. La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta amb deu bibliobusos que donen servei a cent deu municipis.
 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació