​Anna Erra reconeix que la gestió de l'Ajuntament de Vic per l'acte «Free Rovira» no ha estat «encertada»

La plataforma de suport a Marta Rovira ha hagut de suspendre l'acte de record perquè ha rebut tard l'autorització

Acte d'homenatge a Marta Rovira, l'any passat.
Acte d'homenatge a Marta Rovira, l'any passat. | Osona.com
Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a la 13:29h
L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha entomat el "mea culpa" i ha reconegut aquest dijous que la gestió que l'Ajuntament de Vic ha fet de l'acte que la plataforma "Free Rovira" volia organitzar aquest dissabte a la capital d'Osona no ha estat "encertada". Precisament, aquest dissabte 23 de març fa un any que Rovira va haver de marxar a l’exili.

Aquest dimecres la plataforma denunciava que l'Ajuntament no els deixava organitzar l'acte. Hores després, el consistori va donar el sí, al·legant que els mancava l'informe favorable de la secretària municipal. Finalment, però, la plataforma ha hagut de suspendre l'acte d'homenatge perquè l'autorització ha arribat tard i no tenen temps material per organitzar-lo. Ara, estan buscant una nova data.Erra, a través del seu compte de Twitter, ha demanat disculpes als organitzadors i ha mostrat "tot el suport" a Rovira, "vigatana que no pot viure a Vic, la ciutat que estimem".

El més irregular de tot plegat és que mai s'ha desautoritzat l'acte per escrit. Tal com ha pogut saber Osona.com, es va desautoritzar verbalment en dues ocasions. Una feia referència a la prohibició per part de la junta electoral i l'altra en un informe per part de secretaria, que finalment s'ha superat. La petició es va fer fa setmanes.
Arxivat a