Manlleu engega una campanya per posar en valor el sector sociosanitari

Els vídeos tracten aspectes com la formació, la vocació o les possibilitats de futur

Una usuària d'una residència.
Una usuària d'una residència. | YouTube
Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat el 22 de març a les 11:26h
L'Ajuntament de Manlleu ha posat en marxa una campanya per posar en valor l'ocupació en el sector sociosanitari. L'acció es desenvolupa en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat de Manlleu i dona protagonisme als diversos perfils que intervenen en el món sociosanitari: persones ateses, professionals d'empreses d'atenció, estudiants i formadores.

Es tracta de 9 vídeos són temàtics que parlen sobre diversos aspectes d'aquest àmbit a través dels testimonis: la formació, la importància de la vocació, les possibilitats de futur, el vincle amb les famílies...

El Centre de Formació en Serveis a la Comunitat és un projecte de col·laboració publicoprivada que es va posar en marxa el 2017 amb el treball conjunt de l'Ajuntament de Manlleu (a través de l'Oficina de Promoció Econòmica i el Servei d'Educació), l'Institut Antoni Pous de Manlleu, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Assistencial d'Osona (FADO) i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Aquest centre és un projecte pioner de treball conjunt entre la formació reglada, la formació ocupacional, la formació continua i els serveis d'acreditació, d'orientació i d'inserció de l'àmbit sociosanitari.
Arxivat a