​Junts per Catalunya d'Osona presenta 18 candidats a Waterloo amb Carles Puigdemont

Neus Codina encapçalarà la formació a Torelló

Els alcaldables de JxCat d'Osona a Waterloo amb Carles Puigdemont.
Els alcaldables de JxCat d'Osona a Waterloo amb Carles Puigdemont. | JxCat
Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a les 11:02h
Els candidats de Junts per Catalunya (JxCat) d’Osona han presentat la seva candidatura per les eleccions municipals a la Casa de la República, a Waterloo, amb Carles Puigdemont. Tot i que alguns ja es coneixien amb anterioritat, entre aquests destaca la confirmació de Neus Codina (al costat de l'expresident) com a alcaldable de la formació a Torelló. 

També s'han presentat els següents alcaldables: Marc Verdaguer (Calldetenes), Joan Roca (Gurb), Miquel Serra (Folgueroles), Carles Banús (Tavèrnoles), Jordi Bruch (Prats de Lluçanès), Oriol Usart (Els Hostalets de Balenyà), Maria Teresa Espadaler (Sant Quirze de Besora), Gil Vilarrasa (Seva), Lluís Mas (Sant Miquel de Balenyà), Jaume Tordera (Viladrau), Jaume Romeu (Montesquiu), Gil Codina (Les Masies de Voltregà), Marc Sucarrats (Oristà), Ramon Isern (Les Masies de Roda), Albert Prado (Tavertet), Joan Callejón (L’Esquirol) i Ramon Padrós (Sant Martí d’Albars).

Puigdemont ha rebut la visita d'una expedició formada per una quarantena de persones, entre les quals també hi havia representants de municipis com Perafita, Manlleu, Centelles, Vic i Taradell. Tal com explica el partit en una nota, Puigdemont ha demanat la seva implicació en la campanya electoral per les generals i, molt especialment, a les eleccions europees, que coincideixen amb les municipals, i en les quals ell encapçalarà la llista de JxCat amb l’objectiu d’esdevenir europarlamentari.
Arxivat a