El Projecte Aurora reactiva l'espai de l'escorxador de Manlleu

La iniciativa "Open Your Mind" consisteix en un pla de formació dual per a joves en situació d'atur

La iniciativa es desenvolupa en un taller habilitat a l'antic espai de l'escorxador de Manlleu.
La iniciativa es desenvolupa en un taller habilitat a l'antic espai de l'escorxador de Manlleu. | Aj. de Manlleu
Redacció
20 de març del 2019
Aquest mes de març, el Projecte Aurora ha presentat el seu projecte "Open Your Mind", un pla de formació dual per a joves d'entre 16 i 29 anys en situació d'atur. Tal com expliquen en una nota, tenen per objectiu millorar les competències professionals i personals de les persones que hi participen.

La iniciativa es desenvolupa en un taller habilitat a l'antic espai de l'escorxador de Manlleu. En aquest sentit, un dels objectius és el de reactivar-ho com a taller de creació i turisme sostenible. En la mateixa línia, des de l'OPE Manlleu també s'està fent una acció formativa en aquest taller a través del programa Treball als Barris. Nou persones participen al curs d'operari de manteniment d'edificis, espais i altres elements.

La iniciativa "Open Your Mind" combina actuacions d'Orientació laboral, Aprenentatge de la llengua anglesa, Formació de manteniment de vehicles lleugers, cicloturisme i creació personal a través del reciclatge i Mobilitat internacional amb un viatge a Copenhagen per conèixer experiències d'empreses socials.

Projecte Aurora té per objectiu principal promoure la inclusió social i fomentar l'ocupació juvenil a través de cursos de formació i activitats basades en l'educació no formal, programes de voluntariat i pràctiques laborals a través de projectes socials. La iniciativa "Open your Mind" compta amb la col·laboració de Biciclot, la Universitat de Vic, l'Ajuntament de Manlleu i l'empresa Christiania Bikes de Copenhagen. El programa és finançat per Servei d'Ocupació de Catalunya i el programa d'Iniciativa d'Ocupació juvenil de la Unió Europea del Fons Social Europeu.
Arxivat a