La 8a caminada solidària dels Mossos d'Esquadra serà el proper 10 de maig

Els padrins d'enguany són el pilot Gerard Farrés i la periodista Núria Bacardit

Els padrins d'aquesta edició amb Mont Plans, que ho va ser de l'anterior, i dues agents dels Mossos.
Els padrins d'aquesta edició amb Mont Plans, que ho va ser de l'anterior, i dues agents dels Mossos. | Mossos d'Esquadra
Redacció
19 de març del 2019
La 8a edició de la caminada solidària Fem el camí al teu costat dels Mossos d'Esquadra se celebrarà el proper 10 de maig. La iniciativa té per objectiu recaptar fons per als serveis d'oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Althaia de Manresa, l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga i el Consorci Sanitari de l'Anoia. Els padrins de la caminada d'enguany són el pilot Gerard Farrés, i la periodista Núria Bacardit.

El recorregut de la caminada va de Manresa fins a Montserrat, i segueix la ruta del camí ignasià amb uns 25 quilòmetres. La samarreta es pot comprar a la pàgina web www.femelcamí.cat, a les comissaries dels Mossos de Manresa, Igualada, Vic, Berga i Solsona, a l'Hospital Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic, al Consorci Sanitari de l'Anoia o a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga.

Per altra banda, tots aquells que vulguin informació de la caminada i fer la inscripció ho poden fer a través de la pàgina web www.femelcami.cat.

Gairebé 190.000 euros en 7 anys

Durant la presentació de la caminada es van lliurar als representants dels hospitals els 41.384 euros recaptats a la caminada solidària de l'any passat. En aquests set anys, gràcies a les aportacions dels patrocinadors i la venda de més de 25.000 samarretes s'han aconseguit un total de 189.939 euros.
 

Lliurament del xec amb la recaptació de l'edició de 2018 Foto: Mossos