Laia Comerma i Joel Reguant entren a la direcció nacional de la JNC

Més de 250 congressistes d'arreu del país es reuneixen a Reus al XX Congrés Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya

Reguant i Comerma, amb membres sortint de la junta i Gil Vilarrasa
Reguant i Comerma, amb membres sortint de la junta i Gil Vilarrasa | JNC
Redacció
19 de març del 2019
Noves cares osonenques a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Laia Comerma, de Seva, serà la nova responsable de Política Europea. És graduada en Filosofia, Política i Economia i màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics. D'altra banda, Joel Reguant, de Roda de Ter, serà vicepresident del Comitè d'Arbitratge, Mediació i Disciplina (CAMD). Reguant és graduat en Dret i treballa com a advocat.

La decisió es va prendre a Reus al XX Congrés Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya, on més de 250 congressistes d'arreu del país van debatre més de 350 esmenes en el marc de dues ponències: una d'organització interna i l'altra, de caràcter ideològic, polític i de full de ruta.

D'altra banda, la vigatana Sandra Grau no ha optat a la reelecció com a membre de la Direcció Nacional després d'haver liderat l'àrea de Política Universitària durant l'últim mandat i entomarà el repte de presentar-se per a liderar la JNC a Osona com a cap comarcal. També abandona la direcció de la JNC Ariadna Ponsa, actualment regidora a l'Ajuntament de Prats de Lluçanès, fins ara responsable d'Acció Interna.

Tal com expliquen en una nota, per al cap comarcal de la JNC a Osona, Gil Vilarrasa, aquesta renovació "demostra la fortalesa de la JNC a Osona i el Lluçanès, i també posa de relleu que la presència de dones en la nostra organització és decidida i sostinguda".