Concert de BB Sin Sed a Balenyà: «Tornem a estar aquí, som vostres»

El grup treu un nou disc 22 anys després

Durant l'actuació de BB Sin Sed a Balenyà.
Durant l'actuació de BB Sin Sed a Balenyà. | Toni Carrasco
Toni Carrasco
18 de març del 2019
Actualitzat a les 17:50h
L'Ateneu dels Hostalets de Balenyà va acollir dissabte passat el primer dels tres concerts que el KOK té previst organitzar per celebrar els seus 25 anys. En aquesta ocasió va ser també una col·laboració amb Fressa (Moviment Cultural d'Osona).

Els encarregats d'encetar la celebració va ser els BB Sin Sed, una banda mítica de la moguda madrilenya dels anys 80 i 90 tot i que els seus components són catalans essencialment. Només 22 anys després del seu darrer treball els BB han presentat La dirección que no tomo i on es mantenen amb el seu so contundent, directa, agressiu, explosiu i marcat per un cantant que segueix sent un líder a dalt de l'escenari, Xavi Vendrell.

Els BB Sin Sed van recordar als seus fidels seguidors i fans que "tornem a estar aquí, som vostres". I tot i que l'edat no perdona el so, les lletres i la música dels BB no han abaixat la guàrdia i ens interpel·len sense deixar-nos en cap cas indiferents.
 

Durant l'actuació de BB Sin Sed a Balenyà. Foto: Toni Carrasco


Un grup de culte, no de majories però que ha ressuscitat per a un públic fidel i per a totes unes noves generacions que no es podien imaginar que ens presentarien, tants anys després, un pop rock tant i tan contundent. Van presentar un rock urbà per a ments obertes seguint les tendències del seu Casa Doce, tercer disc de l'any 1992.

Els BB Sin Sed també reconeixen que "el passat és verí que mata lent, no cal mirar enrere, el passat passat està. Si et deixes agafar pels records, ja estàs un xic mort".

I amb un disc sota el braç molt variat estilísticament amb peces com Estatua de sal, La dirección que no tomo, Tarot de amor mestizo i amb lletres molt d'Ilegales.

Els propers concerts de celebració dels 25 anys del KOK tindran lloc el 26 d'abril amb Mazoni i el 18 de maig amb el guitarra de Bob Dylan, Larry Campbell, acompanyat de Teresa Williams.
 

Durant l'actuació de BB Sin Sed a Balenyà. Foto: Toni Carrasco

Arxivat a